Forum Discussion
5 Replies
Witaj.
Wiem że jest to irytujące jeśli nie możesz odzyskać swojego konta ale przez forum nie da się tego załatwić trzeba pisać do suportu bezpośrednio.
Sprawdź pierwsze kroki przedstawione w TYM linku.
Jeśli pamiętasz adres e-mail powiązany z kontem, możesz skorzystać z opcji przypomnienia hasła, która jest dostępna na ekranie logowanie.
Jeżeli jednak go nie pamiętasz, konieczny będzie bezpośredni kontakt z pomocą EA.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Do weryfikacji przydatne będą: Adres e-mail, na który było zarejestrowane Twoje konto EA. Nazwy użytkownika lub konta konsolowe (tagi gracza Xbox czy online ID w sieci PlayStation™Network) powiązane z Twoim kontem EA. Numery faktur lub kody produktu do gier zakupionych na tym koncie.
Ogólnie miałem taką sytuację że dostałem mail od prawdopodobnie fake ea I jak wszedłem na konto w piątek nie miałem nic na koncie żadnych kart i monet wszystko przepalone pisałem do supportu po 3 dniach zamknęli sprawę bez żadnego odezwu co mogę zrobić aby odzyskać karty
Napisałem do supportu po 3 dniach zakończyli sprawę bez żadnej informacji XD A konto mam tylko całego składu w eafc nie
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
W kwestii zawartości, która zniknęła z Twojego konta oraz korzystania z Twojego konta EA przez osoby trzecie, najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami poprzez czat.
Dodatkowo, jeśli chodzi o sam email który otrzymałeś, sprawdź proszę poniższy artykuł, który zawiera informacje na temat tego w jaki sposób uchronić się od phishingu.
Pisałem na czat po 3 dniach bez odezwu zamykają sprawe