2 years ago
Lagi uniemożliwiające rozgrywkę
Witam, Nie mogę zmienić gracza ani nic zrobić z kontrolowanym przeze mnie graczem, po prostu biegnie w kierunku, w którym biegł, zanim zaczęło ścinać, trwa to od 3 do 10 sekund i dzieje się co 15 do...
Hej @majkelof
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłany plik DxDiag.
Usunąłem plik MsInfo32 z Twojego zgłoszenia z racji tego, że zawierał on zbyt szczegółowe informacje. Na forum nie prosimy o plik MsInfo32 z racji informacji nt. adresów IP.
Obawiam się, że problem może być związany z faktem niespełniania przez twój komputer minimalnych wymagań gry. W szczególności mam tutaj na myśli procesor w który wyposażony jest Twój komputer.
Możesz spróbować odciążyć sprzęt poprzez uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu:
Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Ponadto powiedz nam również z jakiego kontrolera korzystasz i w jaki sposób łączy się on z komputerem. Możesz również nagrać filmik z aktywną nakładką ekranową:
Menu główne - Konfiguracja - Ustawienia gry - Ustawienia wizualne - Wł.: sterowanie + reakcja
i przesłać nam link do YouTube na którym będzie widoczny opisany przez Ciebie błąd.
Miej również na uwadze, że wykonanie powyższych kroków może nie rozwiązać problemu z racji tego o czym wspomniałem wcześniej (niespełniania przez komputer minimalnych wymagań).
Chciałbym również prosić o nie podbijanie wątków. W ten sposób nie przyspieszysz otrzymania odpowiedzi i jest to niezgodne z regulaminem forum.