Forum Discussion

DolarekXDD's avatar
DolarekXDD
Seasoned Novice
2 years ago

Lagi w eafc na pc

Witam piszę w sprawie lagów. Kupiłem eafc wczroaj i nie da się grać gdyż całą gra laguje ale tylko podczas meczu i przerywników co jest dziwne mam komputer w miarę dobry i nie bylo problemu ani z FIFA 18,20,22 czy to zła optymalizacja? Czy wina mojego komputera? Gram na pc. Czy ktoś też ma taki problem 

4 Replies

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    2 years ago

Okej muszę edytować po części pomogło wyłączenie playstylow gry + ale po włączeniu kolejnego meczu dalej mecz się zacina co na pewno wiem już nie jest winą mojego komputera ponieważ

cutscenki i inne bardziej wymagające efekty chodzą bez zarzutu :/, z tymi lagami to bardziej wygląda tak jakby mecz był spowolniony o 2minuty i w slowmotion w dodatku piłkarze jacyś tacy rozmazani są wiesz może albo ktokolwiek jak to naparawic?

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    2 years ago

@DolarekXDDSprawdź sobie grę jako admin albo bez. Niestety nie mam karty NVIDIA ale może to w niedalekiej przyszłości się zmieni to byście już mieli ogarnięte wszystko od A do Z a tak to AMD ma spokój. Wiem że w panelu jest wiele ważnych opcji. Sprawdź może w panelu synchronizację adaptacyjną. Pobaw się maksymalnymi klatkami. Włącz maksymalną wydajność karty itp. Jaki w ogóle masz procesor?

• DolarekXDD's avatar
    DolarekXDD
    Seasoned Novice
    2 years ago

sprawdzam grę jako admin lub nie i właśnie za pierwszym razem pomogło gdy odpaliłem jako administrator potem znowu to samo, co do procesora to mam: Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz 3.19 GHz, oraz karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago