Forum Discussion

kaktus0513's avatar
2 years ago

Mam 0 coins

Wstałem dzis rano wszedłem na konto ea mam 0 monet. Nie dostałem informacji o blokadach konta. Mój transfer profit się nie zmienił co wyklucza włamanie na konto i sprzedasz moich monet.

Nie wiem co mogę z tym zrobić. Proszę o pomoc.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kaktus0513 

Super, że założyłeś sprawę odnośnie brakującej zawartości na EA Help - tu na AHQ nie mielibyśmy możliwości sprawdzenia Twojego konta.

Warto w międzyczasie sprawdzić czy na Web App/ Companion status Coins wygląda tak samo jak z poziomu gry.

• Tak wszędzie wygląda to tak samo konto Web app

Jak i normalne na xboxie mam bez coinsow dodam że normalnie moge korzystać z rynku sprzedawać czy wystawiać karty tyle że moje coinsy wcześniej uzbierane znikły 

• @EA_KalinaIle mam łaskawie czekać żeby ktoś z EA mi w końcu wyjaśnił co się stało miną już prawie tydzień i dalej nikt mi nic nie pomógł a moje sprawy są momentalne decline. Bez żadnego wyjaśnienia. Przez brak miliona coinsow nie mam jak grac nawet fch poniewaz nie mogę skompletować składu nie mówiąc już o stratach jake ponoszę przez cały okres ich braku

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Odpowiedź dotyczącą, tej kwestii dostałeś lub dostaniesz bezpośrednio na swoja skrzynkę mailową powiązaną z kontem EA. Możesz spodziewać się odpowiedzi z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni od założenia sprawy – będzie ona zawierała szczegóły twojej sprawy (choć czasem proces ten może potrwać dłużej, ponieważ zespół musi dokładnie przyjrzeć się twojej sprawie).

• @EA_Kalina Ale moja sprawa jest decline ja to rozumie jako zamknięcie sprawy a na emailu dalej nie mam totalnie nic nie mg jakoś bezpośrednio chociaż na czacie porozumieć się z jakimś pracownikiem ponieważ uważam że ja mogę zakładać takie sprawy w nie skończoność a i tak nikt mi nie pomoże

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago