Forum Discussion

KongoMamute's avatar
2 years ago

nadmiar ewolucji w krótkim odstępie czasu

firma EA robi zamęt z ewolucjami zbyt wysoka ilość ewolucji dodawana w odstępie miesiąca sprawiła że się pomyliłem z kolejnością robienia ewolucji przekroczony def o 1 sprawia że zostałem z Koreańczykiem  z ocena  64 i nie mogę mu dodać ewolucji szybkie ulepszenie i tu nie chodzi o kasę czy czas tylko nie mogę zacząć tego od nowa, gramy od września z zostaliśmy zalani ewolucjami od grudnia bo firma EA się obudziła  i przypomniała swoje obietnice odnośnie ewolucji ,przespali pierwsze dwa miesiące gry a potem nagle robią obiecaną normę w miesiąc         

1 Reply

• kolejny problem z ewolucjami , zauważyłem że  po dodaniu mojemu zawodnikowi kolejnej ewolucji patrick whoo nie są mu przyznawane staty związane ze ścieżką wykonywania zadań i ten sam zawodnik mający 86 overrala ma dokładnie takie same statystyki jak ten po ukończeniu ewolucji  mający overala 90 to zmusiło mnie do refleksji  i do działania, przejrzałem swoje obecne karty i okazuję się ze Adam Armstrong, bardzo popularna karta, także nie  wygląda jak ten ukończony 89 ,porównajcie swoje  ukończone ewolucie z tymi jak one powinny wyglądać na stronach internetowych, to się da łatwo zweryfikować bo pod każdą ewolucją pisze ile dana karta powinna dostać tempa podań dryblingu itp  

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 6 hours ago