Forum Discussion

Pampaje's avatar
Pampaje
Not applicable
2 years ago
Solved

Nagrody za stary sezon

Witam, wiadomo już co z osobami które nie dostały nagród za stary sezon? Nie zdązyłem odebrać w czwartek wszystkich nagród, ale nigdy z tym problemu nie bylo bo były odbierane automatycznie. Zresztą mój kolega miał tak samo i wszystko dostał. Napisałem w piątek do supportu z rana i od tamtej pory cisza, nic nie wiadomo. Gdzie mam doszukiwac sie odpowiedzi?

• W tej chwili nie mam niestety, żadnych aktualizacji na temat tego problemu - jeśli się to zmieni, dam Ci znać w tym poście.

Ten sam temat jest także omawiany na naszej EN tablicy, gdzie możesz dołączyć poprzez kliknięcie "Ja też" (EN: "Me too").

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Pampaje 

Nasze zespoły obecnie analizują ten problem i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać. 

• Pampaje's avatar
    Pampaje
    Not applicable
    2 years ago

Rozumiem, gdzie mogę liczyć na odpowiedz od was w tej sprawie ? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

W tej chwili nie mam niestety, żadnych aktualizacji na temat tego problemu - jeśli się to zmieni, dam Ci znać w tym poście.

Ten sam temat jest także omawiany na naszej EN tablicy, gdzie możesz dołączyć poprzez kliknięcie "Ja też" (EN: "Me too").

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 month ago
4,674 Posts