Forum Discussion
12 Replies
Ja mam ten sam problem tylko na PS 4! Jeszcze nie zostało to rozwiązane?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @f3d7346cfaddd3f2 @kczajka86
Po przytrzymaniu przycisku R2 i naciśnięciu przycisku potwierdzenia (X), zmiana nadal nie ma miejsca?
Nie wiem jak w innych trybach, gdyż gram na razie tylko w Sezony online, ale tam wyświetla się informacja o zmianie po wciśnięciu przycisku R2, ale jak wciskam R2 to kompletnie nie ma żadnej reakcji. Bałem się, że może przycisk nie działa, ale oczywiście działa w pełni. Nie mogę zatem skorzystać z szybkich zmian.
Cześć
Mi nie działa to w żadnym trybie,czy to kariera czy szybki mecz. Wciskam R2 i nie ma ŻADNEJ reakcji, tak jakbym nic nie zrobił a przycisk działa 100 procent bo sprawdzałem czy to w EA FC24 czy w innych grach. Po prostu nie działa - wyświetla się żeby wcisnąć R2 ale zero reakcji jak to robię. W ustawieniach chyba z tysiąc razy próbowałem włączyć i wyłączyć szybkie zmiany i też bez efektu
Ktoś wie jak rozwiązać problem z r2 przy zmianach ???
- @kczajka86 Wiesz może jak to zrobić bo mam ten sam problem?
- @Masovia Znasz odpowiedź na to pytanie ? Bo ja mam to samo
Niestety, dalej ten problem występuje. Były już aktualizacje, ale żadna chyba tego nie dotyczyła ☹️ dziwne, bo w poprzednich edycjach nie było z tym problemu...
Ewidentnie widać że problem jest dosc powszechny, gdyż mam to samo. Problem który występuje na wszystkich platformach, że aż dziwne, że do tej pory jeszcze z tym nic nie zadziałali.
TAK. KOLEJNA AKTUALIZACJA I NIE JESTO TO NAPRAWIONE. PO DRUGIE AKTUALIZUJECIE GRĘ I NIE MOŻECIE NAPRAWIĆ PROSTEJ RZECZY. W PREMIER LEAGUE TABLICA WYNIKÓW JEST ŹLE ZROBIONA. PRZY ZESPOŁACH Z BIAŁYMI STROJAMI BIAŁA PLANSZA WYNIKÓW I BIAŁA PRESE.TACJA BRAMEK JEST NIECZYTELNA. NIE WIDAĆ PRAKTYCZNIE WYNIKU. CZY NIE WIDZICIE TAKICH RZECZY? PRZECIEŻ TO NIE JEST TRUDNE DO ZOPTYMALIZOWANIA.
About FC 24
Recent Discussions
- 13 days ago