Forum Discussion

ozramzes's avatar
1 year ago
Solved

NIE MOŻNA URUCHOMIĆ GRY BLAD ORIGIN NA APLIKACJI EA

1. Wczoraj kupiłem fc24 pełna wersję standard wszystko śmigało jak ulał dziś po próbie otworzenia gry pojawia się okno startowe klikam x na padzie by przejść do lobby i wyskakuje szary ekran po chwili zaczyna migać szary zielony czerwony a teraz całkiem nie mogę odpalic gry wyświetla się okno origin o komunikat Nie można aktywować gry na tym komputerze przy użyciu wybranego konta EA Aktywuj kod produktu na stronie Origin . Com co mam z tym robic bo to jakiś cyrk
  • Hej @ozramzes 

W przypadku wystąpienia komunikatu "Nie można aktywować gry..." wykonaj zalecenia:

1. Przejdź do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

- Program Data jest folderem ukrytym

2. Wytnij i przenieś do osobnego folderu wszystkie pliki .dlf

- folder Licence ma pozostać pusty

3. Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i zrestartuj EA app.

Jeśli po uruchomieniu gry obraz będzie migać, usuń Ustawienia osobiste i utwórrz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @ozramzes 

W przypadku wystąpienia komunikatu "Nie można aktywować gry..." wykonaj zalecenia:

1. Przejdź do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

- Program Data jest folderem ukrytym

2. Wytnij i przenieś do osobnego folderu wszystkie pliki .dlf

- folder Licence ma pozostać pusty

3. Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i zrestartuj EA app.

Jeśli po uruchomieniu gry obraz będzie migać, usuń Ustawienia osobiste i utwórrz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 3 days ago
4,673 Posts