Forum Discussion

januszrolnik's avatar
2 years ago

nie mogę włączyć widoku na cieszynke rywala

Witam. W którejś z poprzednich edycji gry prawdopodobnie FIFA 22 wyłączyłem widok na celebracje gola przeciwnika. Ta opcja chwilę później zniknęła i nie dało się już tego włączyć. W FIFA 23 od pierwszego uruchomienia miałem juz to wyłączone natomiast w interfejsie nigdzie nie było tej opcji żeby to włączyć. W najnowszej odsłonie mam dokładnie ten sam problem. Domyślnie tak jakby ustawienia zapisywały się od FIFA 22 podczas celebracji nie widzę cieszynki rywala tylko swoich zawodników. W opcjach również brak możliwości włączenia tej kamery na celebracje rywala. Co można z tym zrobić? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam!

2 Replies

• @januszrolnik W nowej łatce niestety nie wiedzieć czemu została usunięta ta możliwość. Na start gry była taka opcja bo sam to zmieniałem by widzieć swoją drużynę a nie cieszynkę przeciwnika.
  • Ale ja tą opcje mam wyłączoną od fify 22 i dlaczego od tak długiego czasu wcale ta opcja się nie pojawia by to po prostu na nowo włączyć, żeby nie widzieć już swojej drużyny

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,673 Posts