Forum Discussion

llatwoztoba's avatar
2 years ago
Solved

nie mogę wejść do zapisanego fc24 po tym jak zalogowałem się na innym urządzeniu

Nie mogę wejść do zapisanego konta w fc 24 bo zalogowałem się na innym urządzeniu (laptopie). Gram na komputerze.

• Hej @llatwoztoba 

Proszę wyjaśnij, czy przez stwierdzenie "nie mogę wejść do zapisanego fc24" chodzi o brak dostępu do gry na koncie czy raczej o brak wcześniejszych postępów w grze np. w trybie Kariera.

Dodatkowo daj znać czy :

- grasz tylko w wersję gry na PC

- logujesz się na laptopie za pomocą tych samych danych (email lub ID) co na innym urządzeniu

- w Bibliotece EA app widzisz  FC™ 24 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @llatwoztoba 

Proszę wyjaśnij, czy przez stwierdzenie "nie mogę wejść do zapisanego fc24" chodzi o brak dostępu do gry na koncie czy raczej o brak wcześniejszych postępów w grze np. w trybie Kariera.

Dodatkowo daj znać czy :

- grasz tylko w wersję gry na PC

- logujesz się na laptopie za pomocą tych samych danych (email lub ID) co na innym urządzeniu

- w Bibliotece EA app widzisz  FC™ 24 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @llatwoztoba 

Dzięki za odpowiedź 🙂

Jeśli znajdziesz chwilę daj nam znać w jaki sposób udało ci się rozwiązać problem. 

Twoja odpowiedź może pomóc innym, którzy trafią na forum z problemem podobnym do Twojego. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago