Forum Discussion

VolDesss's avatar
2 years ago
Solved

Nie mogę zmienić języka gry i komentatora na Polski

Nie mogę zmienić komentatora i języku gry na Polski. Grę posiadam na EA APP'ie (Wybór komentatora jest szary i niedostępny, a języka polskiego nie ma w opcjach języka gry, chociaż niektórzy go mają).

• Hej @VolDesss 

Odinstaluj grę a w czasie instalacji wybierz język polski. W ten sposób zaintslowana gra wyświetli opcję polskiego komentarza.

Jeśli natomiast w czasie instalacji gry, nie będzie języka polskiego, wówczas zakupiona przez Ciebie wersja gry, nie ma wsparcia dla tego języka i nie bedzie opcji by pojawił się komentarz PL.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @VolDesss 

Odinstaluj grę a w czasie instalacji wybierz język polski. W ten sposób zaintslowana gra wyświetli opcję polskiego komentarza.

Jeśli natomiast w czasie instalacji gry, nie będzie języka polskiego, wówczas zakupiona przez Ciebie wersja gry, nie ma wsparcia dla tego języka i nie bedzie opcji by pojawił się komentarz PL.

• VolDesss's avatar
    VolDesss
    2 years ago

Czyli mam rozumieć że np. Wersja Standardowa EA FC24 nie ma języka polskiego, ale wersja Ultimate już tak? Gry EA na EA appie powinny mieć wszystkie funkcje nie zależnie od wersji. Brawo EA!

• VolDesss's avatar
    VolDesss
    2 years ago

Nawet na EA App'ie na stronie głownej gry pokazuje że Polski jest dostępny .....

• VolDesss's avatar
    VolDesss
    2 years ago

A i grę kupiłem spoza EA App'a (Kupiłem klucz, który działa z całej europie). Mam język na EA App'ie ustawiony na polski

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Nie ma znaczenia, która edycja została zakupiona (Standard czy Ultimate), natomiast liczy się to jaka wersja gry znajduje się w opisie gry na stronie danego sklepu.

W czasie instalacji gry w EA app (nie ma znaczenia język aplikacji) pojawiają się do wyboru języki instalacji. W przypadku wyboru języka polskiego na początku instalacji EA SPORTS FC™ 24,  uzyskasz również dostęp do PL komentarza w menu tej gry.

• Iwek79's avatar
    Iwek79
    1 year ago
    @VolDesss właśnie nawet na pudełku z gry jest zaznoczone polski KOMENTARZ ..mam ten sam problem
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

@Iwek79 na jaką platformę posiadasz grę i jaki dokładnie tytuł FC™ 24  czy FC™ 25.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 25 days ago
4,674 Posts