Forum Discussion

PtachuJD's avatar
2 years ago

nie moge odpalić meczu w ultimate team w zadnym z trybów

od dwóch dni kiedy próbuje odpalić mecz dostaje informacje że rozgrywanie meczów jest chwilowo nie możliwe i przepraszamy za niedogodność wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu spróbuje ponownie poźniej

6 Replies

• Mnie też od dwóch dni żaden z trybów online nie działa. Resetowany router, konsola, gra reinstalowana 3 razy i nic, oni jak zawsze mają wyje****

• Ja jestem wpisany do PlayStation Network i cały czas mam taki komunikat 

w trakcie meczu mnie wywalało aż finalnie weszło to co na focie 

• Zawias1988's avatar
    Zawias1988
    2 years ago

Mam to samo ... Polaczylo mnie odpalilem mecz i po paru minutach mnie wywalilo.. a teraz ten sam komunikat .... A mialem sobie pograc 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej wszystkim,

Dzięki za wasze wpisy. 

Jeśli w grze widzicie komunikat "Rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe..." to usuńcie Adę Hegerberg ze swojego składu. Nie umieszczaj jej w początkowej jedenastce ani na ławce rezerwowych. Nasz zespół bada już tą kwestię https://trello.com/c/SG5bHJu7

Jeśli natomiast w grze widać inny komunikat, to na początek przelogujcie swoje konta. Chodzi o wylogowanie się i ponowne zalogowanie na konsoli kontem PSN lub Xbox.

W przypadku dalszych komplikacji podsyłajcie zdjęcia z widocznym komunikatem i listę kroków, które macie za sobą.

• Nie mam żadnej Ady Hegerberg w składzie, poza tym dzisiaj ponoć wyszła łatka, która miała to naprawić. WSZYSTKIE tryby online działają jak na załączonym filmiku, nic nie pomaga

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 3 hours ago