Forum Discussion

GHMPP's avatar
2 years ago
Solved

Nie moge wysłać składu SBC

Witam mam problem w apce, robiłem wyzwanie 81+ i nagle zaczął wyskakiwać błąd że nie można wysłać składu, w każdym wyzwaniu już tak się dzieje, resetowałem instalowałem ponownie nic nie pomaga, da się to naprawić?

• Hej @GHMPP 

Sprawdź czy na innym urządzeniu możesz wykonać SBC z poziomu Companion i daj znać jak poszło.

W między czasie możesz wykonać SBC na Web App lub bezpośrednio z poziomu gry.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @GHMPP 

Sprawdź czy na innym urządzeniu możesz wykonać SBC z poziomu Companion i daj znać jak poszło.

W między czasie możesz wykonać SBC na Web App lub bezpośrednio z poziomu gry.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @GHMPP 

Daj nam znać czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

@lukaszcyg93 czy ten sam problem pojawia się na Web App, Companion oraz w samej grze. Daj znać czy dotyczy jednego SBC czy też wszystkich.

• Najczesciej po dluzszym wykonywaniu pickow 81+ , ktore sa aktualnie dodane w sklepie. 

W aplikacji companion

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

@lukaszcyg93 może to oznaczać, że zbyt wiele czasu poświęciłeś na jeden tryb gry/ jeden SBC i powinieneś zrobić sobie przerwę. Spróbuj w tym czasie rozegrać inne spotkania w  FC™ 24.

• A jeśli nie mam takiej możliwości to kiedy zniknie mi takie powiadomienie czekam już od kilku dobrych godzin 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago