Forum Discussion

PLDANPL's avatar
2 years ago

Nie zalicza wyzwania skrupulatność codziennych rozgrywek zimowych

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Microsoft XBOX One
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox One
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? PLdanPL
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Finał
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 24.12.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 18:10
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Zajrzenie w zakładkę zadania - na żywo
Co się dzieje? Rozegrałem 3 mecze w fut champions lecz po wejściu w zadania zauważyłem że zaliczyło mi wyzwanie codziennych rozgrywek zimowych ale nie otrzymałem nagród oraz postep w skrupulatności codziennych rozgrywek zimowych nadal wynosi 1/6
Co powinno się stać? Powinno mi zaliczyć postęp w skrupulatności codziennych rozgrywek zimowych

Rozegrałem 3 mecze w fut champions lecz po wejściu w zadania zauważyłem że zaliczyło mi wyzwanie codziennych rozgrywek zimowych ale nie otrzymałem nagród oraz postep w skrupulatności codziennych rozgrywek zimowych nadal wynosi 1/6

6 Replies

• Witam. Mam ten sam problem z tym że 4 zadania mam odchaczone lecz paczek nie dostałem za to , zostały mi 2 zadania (5 i 6 ) gram już kolejny mecz .... I stoi w miejscu nic się nie dzieje ... Macie jakieś rozwiązanie tej akcji ? Może do EA zgłosić? 

• mam to samo nie zalicza mi zadań skrupulatnosc codziennej rozgrywki toty i nie dostaje paczek i tak samo miałem ostatnio z innym codziennym logowaniem

• Zaliczyło mi zadanie codzienne, ale nie zaliczyło postępu w zadaniu skrupulatność codziennych wyzwań. Proszę o naprawienie. Przez to nie otrzymałem paczki 5 x 84+

• pocisk3's avatar
    pocisk3
    Rising Novice
    2 years ago

Ja mam to samo , zrobiłem dzisiaj wyzwanie a nie dostałem nagrody w postaci paczki za 3 skład ukończony 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 7 hours ago