Forum Discussion
Cześć, mam taki problem że, otworzyłem paczkę niewymienną za SBC i trafiłem tam kolejną paczkę (paczka w paczce) nacisnąłem ją żeby została ona dodana do sklepu. Po wyjściu z paczki niewymiennej za SBC w sklepie trafionej paczki brak, nie wiem czy była to paczka kontraktów, piłkarzy, ikon, ultimate, czy paczka z zawartością miliona FC Points, bo było tam coś w stylu "pack_ultimate_players_" itp itd. Jak jestem w menu głównym, to widać że w sklepie jest paczka, bo obok napisu sklep jest czerwone kółko z cyfrą 1, ale jak wchodzę w sklep paczki brak, próbowałem też przez aplikację na telefonie, ale jest dokładnie to samo co na konsoli. Gra była też resetowana.
Konsola PS5
- 2 years agoHallooo..... uzyskam jakąś odpowiedź?!
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły aktualnie analizują zgłoszony przez Was problem.
- 9ece02bb6dfec1102 years agoNew Novice
Mam ten sam problem niby jest jedna paczka w sklepie a jak się wejdzie nic nie ma
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Powiązałem Wasz wątek z głównym.
Problem jest nadal analizowany przez nasze zespoły.
- 2 years ago@EA_Kuba Ile czasu zespołom zajmie naprawienie błędu?
- 2 years ago@EA_Kuba Ile jeszcze będą analizować ten problem?! Dostaniemy te paczki jeszcze w tym roku? Czy wasze zespoły nie podołają temu wyzwaniu? 🤣🤣
- 2 years ago@AngryUser69 PS. gdyby taki problem pojawił się tylko u youtuberów, byście go naprawili szybko i byście dali im za to dobre rekompensaty, jak miało to miejsce dzień przed dostępem wersji ultimate 🙃 ale jak tu chodzi o zwykłych graczy to wywalone w to 😉
About FC 24
Recent Discussions
- 17 days ago