Forum Discussion
Witam.
1. Mam problem gdyż otworzyłem jedna paczkę w której była kolejna paczka i po ''odebraniu'' jej mam powiadomienie w ''Sklep'' ale tej paczki nigdzie nie ma.
2. Robiłem ewolucje na jednym piłkarzu ''Morata'' który miał ostatecznie być na 85. Zacząłem grac squad battels itp, po czym zobaczyłem jak ta ''ewolucja'' zniknęła, po prostu mam zwykła karte tego zawodnika. W zakładce ''Moje Ewolucje'' nic nie ma.
- 2 years ago
Witam trafiłem złotą paczkę w innej paczce nie wiem czy tylko ja mam taki błąd ale na PC companionie i webappie pokazuje mi w sklepie ze mam je dostępne do otwarcia a nigdzie ich nie ma poniżej sa screeny z companion.
- 2 years ago
Witam
Choć wykonałem zadania i otrzymałem paczki które jak pokazuje apka są w sklepie do odebrania tak naprawdę ich nie ma :/ Dodatkowo otwierając paczki znajdowały się tam także paczki dodatkowe i ich także nie ma do odebrania :/
- wo74jo2 years agoRising Novice
Otrzymałem brązową paczkę jednak nie widac jej w zakładce moje paczki na ps ani w webapp. Widnieje tylko znaczek czerwonej lkopki informujacy , ze jest paczka.
About FC 24
Recent Discussions
- 17 days ago