Forum Discussion
Cześć, mam taki problem że, otworzyłem paczkę niewymienną za SBC i trafiłem tam kolejną paczkę (paczka w paczce) nacisnąłem ją żeby została ona dodana do sklepu. Po wyjściu z paczki niewymiennej za SBC w sklepie trafionej paczki brak, nie wiem czy była to paczka kontraktów, piłkarzy, ikon, ultimate, czy paczka z zawartością miliona FC Points, bo było tam coś w stylu "pack_ultimate_players_" itp itd. Jak jestem w menu głównym, to widać że w sklepie jest paczka, bo obok napisu sklep jest czerwone kółko z cyfrą 1, ale jak wchodzę w sklep paczki brak, próbowałem też przez aplikację na telefonie, ale jest dokładnie to samo co na konsoli. Gra była też resetowana.
Konsola PS5
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły aktualnie analizują zgłoszony przez Was problem.
- 9ece02bb6dfec1102 years agoNew Novice
Mam ten sam problem niby jest jedna paczka w sklepie a jak się wejdzie nic nie ma
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Powiązałem Wasz wątek z głównym.
Problem jest nadal analizowany przez nasze zespoły.
- 2 years ago@EA_Kuba Ile czasu zespołom zajmie naprawienie błędu?
- 2 years ago
Jest wtorek 03.10, a problem dalej nierozwiązany. Kontakt z ea totalnie niemożliwy!
Mi oprócz paczki widmo, która cały czas wisi na koncie wyparowały paczki zrobione za zadania. Masa błędów, a EA nawet nie raczą nic odpisać.
- 2 years ago@EA_Kuba Ile jeszcze będą analizować ten problem?! Dostaniemy te paczki jeszcze w tym roku? Czy wasze zespoły nie podołają temu wyzwaniu? 🤣🤣
- 2 years ago@AngryUser69 PS. gdyby taki problem pojawił się tylko u youtuberów, byście go naprawili szybko i byście dali im za to dobre rekompensaty, jak miało to miejsce dzień przed dostępem wersji ultimate 🙃 ale jak tu chodzi o zwykłych graczy to wywalone w to 😉
About FC 24
Recent Discussions
- 16 days ago