Forum Discussion

Adiss41's avatar
2 years ago

Niezaliczony wygrany mecz pomimo, że mecz się zakończył.

A więc tak grałem w rivals a mecz zakończył się wynikiem 4-0 dla mnie, czyli wygrałem ale kiedy już skipowałem cutscenki, żeby przejść to tego ekranu nagród gdzie jest napisane ile się za co monet dostało itp. Ale podczas skipowania, wywaliło mnie z ultimate team, wyświetlił się jakiś komunikat, ale nie pamiętam co było w nim napisane, bo kliknąłem chyba od razu "ok". (jak mecz się zakończył była chyba godzina 19:01). Wróciłem od razu do ultimate team i dostałem komunikat, że opuściłem ostatni mecz i jak będziesz więcej opuszczać mecze to będzie mniej monet i po tym jak mnie wywaliło i znowu wszedłem do ultimate team to nie dostałem monet za mecz, a mecz został nie zaliczony (nie dostałem zwycięstwa a moja passa 2 wygranych zniknęła). Zmarnowałem 20 minut życia na to, żeby wygrać a następnie mecz uznało jako niezaliczony. Jak to jest? Dlaczego tak się dzieje? Nie czuję zadowolenia z takiej wygranej.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 19 days ago
4,674 Posts