Płynność gry
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Piotrek_aug
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Champions
Który rodzaj wyzwań? Play-off
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 01.03.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 21:20
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Wystarczy zagrać u mnie w domu na moim koncie i na mojej konsoli division rivals fut champions cokolwiek on-line
Co się dzieje? Slowmotion zależności od wybranej taktyki przeciwnika im wyżej obrona ustawiona i włączony pressing tym bardziej zwalania tempo gra i kontroler łapie delay że zanim gra zaaraguje to już przeciwnik zabrał piłkę ogólnie to jest niegrywalny gameplay bo przeciwnik widzii moje ruchu a moi gracze stoją w miejscu nie podchodzą do piłki niezależnie co mają w taktyce ustawione. Piłki odbijają się od nóg moich graczy nawet jak posiadają playstale który polepszą odbiór pierwszej piłki tak samo i inne playstale nie działają. Gra reaguje z wyraźnym opóźnieniem. Internet mam bardzo dobry, potwierdza to fakt że jak ustawie akurat taktykę w której to moja obrona jest wyżej niż przeciwnika i zaczyna wywierać na nim presję to płynność wraca do normy i piłkarze zaczynają sami grać jak powinno być.
Co powinno się stać? Gra nie powinna zmieniać rozgrywki w trakcie meczu tylko stabilnie działać tak samo.
Slowmotion zależności od wybranej taktyki przeciwnika im wyżej obrona ustawiona i włączony pressing tym bardziej zwalania tempo gra i kontroler łapie delay że zanim gra zaaraguje to już przeciwnik zabrał piłkę ogólnie to jest niegrywalny gameplay bo przeciwnik widzii moje ruchu a moi gracze stoją w miejscu nie podchodzą do piłki niezależnie co mają w taktyce ustawione. Piłki odbijają się od nóg moich graczy nawet jak posiadają playstale który polepszą odbiór pierwszej piłki tak samo i inne playstale nie działają. Gra reaguje z wyraźnym opóźnieniem. Internet mam bardzo dobry, potwierdza to fakt że jak ustawie akurat taktykę w której to moja obrona jest wyżej niż przeciwnika i zaczyna wywierać na nim presję to płynność wraca do normy i piłkarze zaczynają sami grać jak powinno być.