Pad na pc. Prosze o szybka pomoc
Witam, zakupiłem Ea fc 24 i od samego początku nie mogę zagrać meczu. Gram na oficjalnym padzie od Xbox jednak jedyne co mogę zrobić w menu to 2 ruchy w dół i to wszystko. Później pad wariuje i bez ruszania galka , gdy chce zagrać mecz, wykrywa mi 2 podłączone pady, mogę przeskakiwać tylko o 2 pola. Kupiłem nowego pada i dalej to samo. Próbowałem zagrać na kablu lub w ustawieniach komputera usunąć resztę kontrolerów lecz wszystko na marne. Bardzo proszę o pomoc, bo chciałbym wreszcie zagrać. Uruchomienie gry ze steam nie pomaga, pad jest zaktualizowany. Do komputera nie ma podłączonych innych padów lub klawiatur czy myszy.
na filmie ponizej
Na poczatku w ultimate team klikam rb a zamiast przesuwania z panelu wiesci do panelu zadan wlacza sie ta zakladka. Nastepnie klikam przycisk menu start i pokazuje sie to czy chce wyjsc z ultimate team jednoczescie fifa zmienia obraz na tryb w oknie a na ekranie pokazuje sie myszka ktora przesuwam lewa galka
w zadaniach/ustawieniach/skkladzie i ogólnie w menu nie dotykam pada a dzieje sie tak jakbym trzymal galke maksymalnie w lewo, ciagle sie przesuwa
po wyjsciu z ut nie moge przesuwac lewa galka tylko musze trzymac prawa maksymalnie w prawo aby moc przesuwac
np w szybkim meczu pokazuje sie klawiatura i dwa kontrolery. Lewa galka przesuwam klawiature i niebieski kontroler a czerwony przesuwa sie sam ( do komputera podlaczony jest tylko jeden pad. Klawiatura tez nie jest podlaczona )