Forum Discussion

grzybjery5's avatar
2 years ago

pad przeskakuje co dwa okna

hej wie ktos moze czemu jak ruszam lewą gałką w ea fc 24 na ea app  padem mad dog gc500 to przeskakuje mi co dwa okna oraz wie ktos jak to naprawic?

7 Replies

• @EA_Kalina te tematy nie pomogą mi w rozwiązaniu problemu, ponieważ:
    -po 1: nie posiadam kontrolera ps dualshock ani xbox series x
    -po 2:nie posiadam gry na steam ale na ea app, a nie ma wyjasnionego jak rozwiazac problem na ea app.
  • Naprawde prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu, kupiłem drugiego pada i z nim jest taki sam problem, jeden pad jest wykrywany przez gre jak dwa pady wiec jak podlacze dwa pady to pokazuje 4 i za kazdym razem przeskakuje co dwa okienka.Nie bede tolerował takich błedów w grze za którą płacę i powinna działać a nie można normalnie poruszać się w menu grając padem

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Na tej stronie znajdziesz instrukcję jak dodać grę spoza Steam.

Pamiętaj też by przed ponownym testowaniem poprzednich kroków, usuwać wcześniejsze Ustawienia osobiste . Pad w tym czasie powinien być podłączony za pomocą kabla a pozostałe urządzenia USB odłącz np. inny pad, ładowarka, kierownica.

W związku z tym , że nie jest to oficjalnie wspierany pad przez FIFA 23 daj znać czy był instalowany jakikolwiek emulator pada Xbox.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 6 days ago
4,673 Posts