Forum Discussion

grzybjery5's avatar
2 years ago

pad przeskakuje co dwa okna

hej wie ktos moze czemu jak ruszam lewą gałką w ea fc 24 na ea app  padem mad dog gc500 to przeskakuje mi co dwa okna oraz wie ktos jak to naprawic?

7 Replies

• @EA_Kalina te tematy nie pomogą mi w rozwiązaniu problemu, ponieważ:
    -po 1: nie posiadam kontrolera ps dualshock ani xbox series x
    -po 2:nie posiadam gry na steam ale na ea app, a nie ma wyjasnionego jak rozwiazac problem na ea app.
  • Naprawde prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu, kupiłem drugiego pada i z nim jest taki sam problem, jeden pad jest wykrywany przez gre jak dwa pady wiec jak podlacze dwa pady to pokazuje 4 i za kazdym razem przeskakuje co dwa okienka.Nie bede tolerował takich błedów w grze za którą płacę i powinna działać a nie można normalnie poruszać się w menu grając padem

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Na tej stronie znajdziesz instrukcję jak dodać grę spoza Steam.

Pamiętaj też by przed ponownym testowaniem poprzednich kroków, usuwać wcześniejsze Ustawienia osobiste . Pad w tym czasie powinien być podłączony za pomocą kabla a pozostałe urządzenia USB odłącz np. inny pad, ładowarka, kierownica.

W związku z tym , że nie jest to oficjalnie wspierany pad przez FIFA 23 daj znać czy był instalowany jakikolwiek emulator pada Xbox.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago