2 years ago
Pad w division rivals EA FC 24
Witam, mam problem taki że mam podłączonego pada od Xboxa na adapterze do komputera. We wszystkich trybach działa wszystko dobrze, lecz w division rivals nie mogę sterować zawodnikami. Mogę wziąć prz...
Ma ktoś problem podczas gry online jak w temacie, nie działa pad zero kontroli nad zawodnikami. Nigdy takiego problemu nie było. Wie ktoś jak naprawić to?
Cześć @Gavi2137 Napisz nam z jakiego kontrolera dokładnie korzystasz oraz na jakiej grasz platformie.
Mam ten sam problem .
Pad w squad battles działa normalnie a gdy zacznę grać division rivals to brak reakcji na zawodników. Nieważne czy używam kontrolera ps4 czy pada dedykowanego pod xboxa.
masz już rozwiązanie ?
Siema, podobna sytuacja jak u wszystkich z tematu. Gra ma opóźnienie co najmniej 3 sekundy. Jeśli chodzi i łącze to na speedteście wszystko git, inne gry 0 lagów, w samej EA SPORTS FC pokazuje mi 15 pingu... a grać totalnie się nie da. Utrata kontroli nad zawodnikiem, często biegnie w jednym kierunku. Wykluczam też problemy z padem bo na Squad battles, momeny i grze offline działa wszystko...
Gram na PC, grę kupiłem na steam i kontroler to ""CUH Z2E WIRELESS CONTROLLER DC SV" od PS4.
Super byłoby pograć w końcu z kimś ;/
odpisalali ci?
Mam ten sam problem
ja gram na padzie który jest do pc i gram na pc
na klawiaturze rivals działa a na padzie stoi w msc albo pod gra i podają między sobą