2 years ago
Pad w division rivals EA FC 24
Witam, mam problem taki że mam podłączonego pada od Xboxa na adapterze do komputera. We wszystkich trybach działa wszystko dobrze, lecz w division rivals nie mogę sterować zawodnikami. Mogę wziąć prz...
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD GeForce RTX3060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 15.88GB RAM
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 04/10/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 09:30
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Wy nie mozecie. Ja moge wlaczyc Rivals
Co się dzieje? Mam problem z grą w trybie Rivals - za kazdym razem gdy rozgrywam mecz (nawet przy "zielonej" jakosci polaczenia) mam 1 lub 1.5 sekundowe opoznienie w reakcji moich zawodników - jest to frustrujace gdyz gra jest niemal niemozliwa - nie mozna zagrac odpowiednio w obronie lub dokonac porzadanego podania lub strzalu. Problem ten wystepuje tylko w trybie Rivals.
Co powinno się stać? Eliminacja opoznienia
Witam,
Mam problem z grą w trybie Rivals - za kazdym razem gdy rozgrywam mecz (nawet przy "zielonej" jakosci polaczenia) mam 1 lub 1.5 sekundowe opoznienie w reakcji moich zawodników - jest to frustrujace gdyz gra jest niemal niemozliwa - nie mozna zagrac odpowiednio w obronie lub dokonac porzadanego podania lub strzalu. Problem ten wystepuje tylko w trybie Rivals.
Poprosze o pomoc lub jakis fix na ser, poniewaz nie chce caly czas grac Squad Battles albo towarzyskich meczy...
Dzieki,
Wiktor
tym zacinaniem jest masakra nie da sie grac