2 years ago
Pad w division rivals EA FC 24
Witam, mam problem taki że mam podłączonego pada od Xboxa na adapterze do komputera. We wszystkich trybach działa wszystko dobrze, lecz w division rivals nie mogę sterować zawodnikami. Mogę wziąć prz...
Panie i Panowie.
Jeśli chodzi o działanie pada w meczach online, u mnie zadziałało rozwiązanie ze steam. Tak jak pisał poprzednik.
Musicie dodać grę do Steam i wejść w ustawienia pada w grze i wyłączyć Steam Input !!!
Ja jeszcze dodatkowo uruchamiam Steam jako administrator.
Mi to pomogło w 100 % dodam że ten sam problem miałem w FIFA 23 na każdym padzie a testowałem cztery różne.
Pozdrawiam i powodzenia z rozwiązaniem problemu.
Jeszcze spróbujcie również dodać do steam eadesktop i przy niej również wyłączcie Steam input. Mi te wszystkie zabiegi pomogły. Mam nadzieję że wam również pomogą.
witam mam tez problem z rivals caly czas opuznienie 1.5 sekundy i jak kolega napisał nie da sie nic zrobic w obronie przez cala rozgrywke zapala sie opuznienie i napewno nie jest to wina internrtu bo koledzy graja obok na tym samym internecie i maja ok wiec mysle ze jest w czym innym problem
witam chcialbym zapytac czy ma ktos rozwiazanie na opuznienie w grze bo juz mam dosc tej gry w riwals mam jakies opuznienie 3 sekundy jak gram i nieda sie grac wogule jest to jakas masakra z ta gra mam tez problem pokazuja sie mi jakies 2 zadania ze wykonane a ich tam nie ma juz mam dosyc tej gry powinni kase odac za ta gre tyle kasy a takie *