Forum Discussion
ta gra to żenada , już ku... nawet w je... squad battles cieżko się gra drużyna zawodnicy 87 okolo i tryb zawodowca oznacza, że twoi ruszają sie jak muchy, wszyscy zawodnicy mają tak powolne zbieranie się, że AI przeciwnika zdązy wstać i mnie wyprzedzić, o zmianach w miare szybko kierunku biegu nawet nie mówie, a strzały w niebo z 5 mętrów to norma , mam ochote ro... tego pie... xboxa
- 2 years ago
w ogóle to jest jakiś matrix , ja się wślizguję i ledwo czasem trafiam w tą piłkę często przelatując jakby dosłownie o milimetr od piłkarza , wszelkie próby odbioru też jak by obok, AI w squad battles z odległości 5 metrów od zawodnika wślizguje się centralnie w piłkę i robi to tak szybko jakby nagle motorek w duppie dostał , ja nawet jak zareaguje to oczywiście zanim zawodnik zareaguje pomimo wychylenia drążka pada to już nie zdąże. Komuś z programistów chyba stopniowanie w algorytmach sie poje.......na nowicjuszu grają jakby z przedszkola a wystarczy przełączyć na zawodowca i kurna rakiety w * , to co jest na trybie ultimate ? prędkości nadddźwiękowe ???
chcieli wprowadzić hypermotiion ale zrobili z tego parodie gry w piłke
About FC 24
Recent Discussions
- 18 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved4 days ago- 16 days ago