Forum Discussion
Próbując ustawić karte graficzną i wchodząc w dany link nvidia, nie posiadam tego ustawienia.
Mógłbyś nieco jaśniej opisać jakiej funkcji nie posiadasz @TTVKopniak ?
Może prześlij nam proszę zrzut ekranu.
- 11 months ago
Nie posiadam opcji ,,Dodaj opcję ,,Uruchom z procesorem graficznym" do menu kontekstowego"
Dodam że wszystkie zcinki występują tylko w ultimate team, w trybie kariery mecze są płynne
- 11 months ago
czy jest coś jeszcze co mogło by pomóc???
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @TTVKopniak
Funkcja ta jest swego rodzaju skrótem, który możesz dodać do menu kontekstowego, nie mniej na niektórych komputerach ta funkcja jest niemożliwa.
Aby ustawić domyślną kartę graficzną dla gry musisz postępować wedle instrukcji które są nieco niżej pod:
Jak tworzyć ustawienia Optimus dla nowego programu?
- Otwórz Panel sterowania NVIDIA
- Wybierz "Zarządzaj ustawieniami 3D"
- Wybierz zakładkę "Ustawienia programu"
- Kliknij w przycisk "Dodaj"
- Przeglądaj i wybierz plik wykonywalny aplikacji, dla której chcesz utworzyć profil.
- Wybierz preferowany procesor graficzny do korzystania z menu rozwijanego
- 11 months ago
po ustawieniu w sposób jaki mi zaprezentowałeś trochę się poprawiło, aczkolwiek dalej przy dłuższych podaniach czy też po prostu w trakcie meczu występują zcinki i bywa nie płynne
(stałe 11 pingu, fps też stałe 100)
- 11 months ago
jestem po zagraniu kwalifikacji do ut champions, niestety ustawienia niv nie pomogly tak jak gra nie byla plynna tak dalej nie jest, zcinki są bardzo zauważalne (w trybie kariery podczas rozgrywania meczow nie mam takich problemów tylko ultimate team)
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @TTVKopniak
Sprawdź proszę w takim razie czy zauważysz poprawę po zastosowaniu dodatkowych wskazówek od @Avalayya z poradnika odnośnie optymalizacji ustawień.
Ustawienia EA SPORTS FC™ 25 dla kart NVIDIA - pierwsze ustawienia test - Answer HQ
About FC 24
Recent Discussions
- 13 days ago
- 14 days ago
- 14 days ago