Forum Discussion

f1aed648c525999's avatar
2 years ago
Solved

Po aktualizacji 06.06.2024 - wyrzuca do pulpitu w trybie kariery zawodnika.

Problem po najnowszej aktualizacji 06.06.2024.

Wygląda następująco:

- Uruchamiam tryb kariery zawodnika.

- Otwiera się główne okno kariery.

- Przejście prawą gałką lub poruszenie myszką w dowolnym kierunku.

- Zawieszenie gry i wyrzucenie do pulpitu, bez jakiejkolwiek informacji.

Przeinstalowanie paczki z grą nie pomogło.

•  

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Widzimy, że występują problemy podczas próby wczytania zapisu kariery gracza zaraz po zainstalowaniu aktualizacj #15.

Wykonajcie poniższe kroki i dajcie nam znać, czy pomogły w naprawieniu problemu i załadowaniu zapisu kariery:

• Na komputerze PC spróbuj naprawić grę (wybierz FC 24 z biblioteki > Zarządzaj > Napraw) i wyczyść pamięć podręczną aplikacja EA oraz Steam).
    • Na konsoli wyłącz ją i odłącz kabel zasilający na minutę.
    • Usuń grę, uruchom ponownie platformę i spróbuj ponownie zainstalować FC 24.

Jeśli powyższe kroki nie pomogą rozwiązać tego problemu, podzielcie się z nami następującymi informacjami, aby pomóc naszemu zespołowi w dochodzeniu:

Platforma:
    Konto:
    Tryb gry: (Kariera gracza / Kariera menedżera / Oba)
    Data/godzina ostatniego zapisu:
    Czy problem występuje również w nowych karierach? (utworzonych po aktualizacji #15)
    Otrzymany komunikat o błędzie: (jeśli występuje)
    Zrzuty ekranu.

INFORMACJA (08/06/2024):

Opisany przez Was problem jest analizowany przez nasze zespoły.  Dziękujemy za podsyłanie dodatkowych danych.

Rozwiązanie tego problemu możecie także śledzić na naszym oficjalnym trackerze gry - link 

35 Replies

• Najczęściej mi wyrzucało podczas grania na karierze zawodnika. Usunąłem zapis i zacząłem od nowa. Teraz po kilku grach w trybie kariery zawodnika i grach w sezonach wszystko śmiga aż miło... no może prawie - zmieniony zostal przypisany przycisk do presingu kolegi B (xbox-pc) z zespołu na padzie i nie można go zmienić - słabo mi się tak gra, w sezonach jest tak jak było RB.

No ale przynajmniej cos dziala.

• Waszka122's avatar
    Waszka122
    2 years ago

U mnie to samo, wchodzę do kariery, kilka minut i wyrzuca do pulpitu 

• @dpogr Zmień ustawienia obrony w ustawieniach, wtedy wraca do stanu poprzedniego. Główne menu -> zębatka ustawień -> ustawienia gry -> rozgrywka -> sekcja obrona obrona -> zmień z zaawansowanej na obronę taktyczną
  • Hej,

Jest gotowa aktualizacja 15.1 - usuwa problem z zapisem kariery.

Sprawdzone na PC (wersja steam).

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Aktualizacja  15.1 jest już dostępna dla wersji EA SPORTS FC 24 na PC/PS4/PS5/XB1/XBSX|S/SWITCH.

Dajcie znak czy wszystko już u Was w porządku.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 2 days ago