Forum Discussion

kubus_milion's avatar
2 years ago

problem instalacji ea fc na ps4

próbuje zainstalować na konsoli ps5, ea fc wersje na ps4 lecz pokazuje mi że mogę tylko wersje próbna albo kupić ea fc

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kubus_milion 

Czy grę posiadasz w postaci płyty, czy kupiłeś ją w formie klucza, lub poprzez PlayStation Store? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @kubus_milion 

Dzięki za odpowiedź. 

Rozumiem przez to, że razem z zakupem konsoli PlayStation 5, kupiłeś również grę na PlayStation 4. 

W momencie kiedy wkładasz płytę do napędu, instalacja rozpoczyna się automatycznie?

Jeśli grę kupiłeś w postaci klucza, to czy możesz pobrać ją z poziomu biblioteki gier?

• Tak kupiłem w postaci klucza, nie mogę pobrac z z bibloteki. Chcialbym zaznaczyć, że kupiłem wersje gry na PS4 i PS5.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @kubus_milion 

Dzięki za odpowiedzi i przesłany zrzut ekranu. 

Obawiam się, że w tym przypadku będziesz musiał skontaktować się ze sprzedawcą i przedstawić problem.

Czy produkt był opisany przez sprzedawcę jako dostępny na obu platformach?

Dla konsoli PlayStation 5 istnieje wersja, która umożliwia grę tylko na konsoli nowej generacji. Wszystko wskazuje na to, że taka właśnie wersja została przypisana do Twojego konta.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 13 days ago
4,670 Posts