Forum Discussion
Hej @larsso0
Dzięki za odpowiedź.
Czy mógłbyś przesłać nam nowy plik DxDiag, po wykonaniu powyższych kroków?
Przykro mi, specyfikacja Twojego komputera jest poniżej minimalnych wymagań gry.
@EA_Kuba Dobra, podsyłam nowego DxDiaga.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @larsso0
Dzięki za przesłanie pliku DxDiag i wybacz późną odpowiedź.
Jednocześnie chciałbym zwrócić Twoją uwagę na fakt, że forum Answers HQ jest przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gier EA. Jeśli chcesz porozmawiać z jednym z naszych przedstawicieli - skontaktuj się z nami bezpośrednio.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Sarkastyczne odpowiedzi i podbijanie wątku nie przyspieszy niczyjej odpowiedzi i jest również niezgodne z regulaminem forum.
Przeanalizowałem Twoje poprzednie odpowiedzi i wygląda na to, że udało Ci się uporać z komunikatem odnośnie aktualizacji VC++ i teraz problem polega na tym, że gra nie uruchamia się po oknie EA anticheat.
Poproszę Cię w takim razie o uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu.
Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Podczas uruchamiania aplikacji, oraz gry uruchamiaj ją jako administrator akceptując wszystkie monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. Możesz również wcześniej zmienić ustawienia kontroli konta użytkownika, by ten komunikat nie pojawiał się wcale:
Jak włączyć lub wyłączyć funkcję Kontrola konta użytkownika - Microsoft Community
Ponadto upewnij się, że upewnij się, że do wyjątków w zaporze sieciowej i programie antywirusowym dodany jest plik uruchamiający program, oraz grę (*.exe).
Jeśli problem nie ustąpi sprawdź czy będzie powtarzał się na nowo utworzonym koncie administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
@somaticharbor90 Dzięki za przesłany przez Ciebie DxDiag. W tym wątku znajduje się wiele wskazówek odnośnie rozwiązania tego problemu. Powiedz nam jakie kroki masz już za sobą.
- 2 years ago
@EA_Kuba ja pobrałem najnowsze sterowniki, ja jeszcze ponownie zainstalowałem vcredist_x64 i vcredist_x86 i dałem to tez jako administrator i nic nie pomogło, nie pamietam co jeszcze robiłem ale duzo i wszystko robiłem zeby to wkoncu sie odpaliło. Ja naprawde walcze z tym długo od kiedy wyszła ta gra, i nic nie pomaga mozesz prosze mi w tym pomuc, nawet te filmy na yt nie pomagają
- 2 years ago
@EA_Kubaczekam na odpowiedz od 3 tyg. Dalej mi nie działa i juz nie wiem co mam zrobic z tą grą
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @somaticharbor90
Wybacz późną odpowiedź.
Odnośnie dodatkowych rozwiązań, to jeśli potrzebne biblioteki VC ++ zostały zainstalowane z poziomu folderu gry, upewnij się, że nie są one blokowane przez system. Poniżej znajdziesz instrukcję dla Windows 10, nie mniej możesz postępować analogicznie z systemem Windows 11.
- Otwórz Panel sterowania.
- Jeśli nie możesz go znaleźć, wyszukaj w menu Start frazę „panel sterowania”.
- W sekcji Programy kliknij odsyłacz Odinstaluj program.
- Wybierz opcję Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows.
- Kliknij + przy wszystkich widocznych pozycjach dotyczących .NET Framework (zwykle są to wersje 3.5 oraz 4.6), po czym zaznacz wszystkie pola wyboru.
Jeśli podczas instalacji pojawiają się jakiekolwiek błędy związane z pomyślnym zakończeniem tego procesu - zainstaluj je ponownie.
- Otwórz Panel sterowania.
- 2 years ago
@EA_Kuba Zrobiłem to co napisałeś, dalej nie działa
About FC 24
Recent Discussions
- 12 days ago
- 13 days ago
- 13 days ago