Problem z padem w meczach online FC 24 i brak plynnosci w meczach online
Dzień dobry problem polega na tym, że po zakupieniu fc 24 mam problem taki, gdy gram mecze offline typu squad battles to wszystko działa poprawnie jednak gdy gram mecze online co najczęściej gram w fifie to raz jest dobrze a w pewnych momentach moj zawodnik biegnie w inna strone i nie mogę się przełączyć na drugiego zawodnika lub mój zawodnik stoi w miejscu i sie nie rusza, co skutkuje ze trace bramkę i przegrywam mecz , Kolejną sprawą jest brak płynności w rozgrywce spadki fps. Jeśli chodzi o mojego pada to nie jest zepsuty , gram w inne gry typu need for speed i wszystko działa tam idealnie tak samo w meczach offline. W poprzedniej edycji fifa 23 miałem taki sam problem otrzymałem pomoc od zespołu, gdzie czyscilem pamięć podręczną w ea app obecnie jednak to nie pomagałem. Próbowałem odinstalować grę, zmieniać ustawienia,zweryfikowac pliki gry i odłączyć myszkę podczas gry. Dodam, że nie mam problemów z internetem, gdyż posiadam bardzo dobry internet i w żadnych grach nigdy nie miałem z nim problemu . Tak samo nie jest to problem z moim komputerem , sam gram w dwa razy bardziej wymagające gry i działają one bez żadnych problemów . Jest to duży problem, który uniemożliwia mi granie w gre i myślę o zwrocie prosze o szybką odpowiedź i pomoc , a nie gdy napisałem do ea support to zostało napisane ze jest to bład, który kiedyś zostanie naprawiony , bardzo słabe zachowanie!
- Hi @13BILLY77,
Thanks for creating this thread. I'm afraid the board you've shared this on is supported in English, so this won't get much response if it remains over there. Please ensure your posts and threads are shared in the language of the board you're posting on. This guide may help with that: https://answers.ea.com/t5/EA-Services-General-Questions/Getting-started-on-Answers-HQ/m-p/11094666#up
I've moved this over to the Polish AHQ boards.
Thanks,
EA_Lanna