poter72 years agoSolvedProblem z uruchomieniem FC 24 Witam kupiłem fc 24 i wszystko było ok po pewnym czasie chciałem uruchomić grę wyskoczyło logo gry po czym wyświetlił mi się czarny ekran i wyrzuciło mnie z powrotem do aplikacji EA. Przeprowadziłem ...Show MoreEA_Kuba to poter72 years agoHej @poter7 Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. Wygląda na to, że opis problemu oraz komputer jaki posiadasz odpowiada problemowi opisanemu w tym wątku na forum. Pamiętaj że, rozwiązaniem jest zaktualizowanie sterowników karty Intel, nie dedykowanej karty GeForce.
EA_Kuba to poter72 years agoHej @poter7 Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. Wygląda na to, że opis problemu oraz komputer jaki posiadasz odpowiada problemowi opisanemu w tym wątku na forum. Pamiętaj że, rozwiązaniem jest zaktualizowanie sterowników karty Intel, nie dedykowanej karty GeForce.
EA_Kuba to poter72 years agoHej @poter7 Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. Wygląda na to, że opis problemu oraz komputer jaki posiadasz odpowiada problemowi opisanemu w tym wątku na forum. Pamiętaj że, rozwiązaniem jest zaktualizowanie sterowników karty Intel, nie dedykowanej karty GeForce.
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoHej @poter7 Dzięki za Twój post oraz listę kroków, które masz już za sobą. Podeślij nam jeszcze raport DxDiag.
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 5 days ago
Recent Discussionsze kilku moich zawodników w ut dostało czerwona kartkęZawieszenie graczy przez czerwoną kartkeSbc o ikonepowtarzający się freeze co minutę, gra niegrywalna (PC)Nie można wysłac składu w aplikacji "Companion Web App"Solved