xAhitox2 years agoSolvedProblem z włączeniem się gry Witam mam problem z odpaleniem gry. Rano grałem normalnie wyłączyłem komputer i gdy teraz chce zagrać gra przy wyborze profilu się wyłącza. Naprawiałem gre, odinstalowałem i zainstalowałem ponowni...Show MoreEA_Kuba to xAhitox2 years agoHej @xAhitox Sprawdź proszę czy usunięcie profilu (w tym menu w którym masz możliwość wybrania pliku), rozwiąże problem.
EA_Kuba to xAhitox2 years agoHej @xAhitox Sprawdź proszę czy usunięcie profilu (w tym menu w którym masz możliwość wybrania pliku), rozwiąże problem.
EA_Kuba to xAhitox2 years agoHej @xAhitox Sprawdź proszę czy usunięcie profilu (w tym menu w którym masz możliwość wybrania pliku), rozwiąże problem.
EA_KubaCommunity Manager to xAhitox2 years agoHej @xAhitox Sprawdź proszę czy usunięcie profilu (w tym menu w którym masz możliwość wybrania pliku), rozwiąże problem.
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussionsze kilku moich zawodników w ut dostało czerwona kartkęZawieszenie graczy przez czerwoną kartkeSbc o ikonepowtarzający się freeze co minutę, gra niegrywalna (PC)Nie można wysłac składu w aplikacji "Companion Web App"Solved