L0k3_OrG2 years agoSolvedPROBLEM, ZWROTEM Witam , kupiłem sobie paczkę i nie wiedziałem że pad mi się popsuł , miałem wciśnięty guzik i wszystkie karty mi sprzedano , chciałem zapytać czy można to zwrócić ? widziałem że na apce da się ale ty...Show MoreAvalayya2 years ago@L0k3_OrG Niestety możesz jedynie przywrócić kilka usuniętych kart w aplikacji. Nic więcej nie da się zrobić w tym przypadku.
Avalayya2 years ago@L0k3_OrG Niestety możesz jedynie przywrócić kilka usuniętych kart w aplikacji. Nic więcej nie da się zrobić w tym przypadku.
Avalayya2 years ago@L0k3_OrG Niestety możesz jedynie przywrócić kilka usuniętych kart w aplikacji. Nic więcej nie da się zrobić w tym przypadku.
AvalayyaHero+2 years ago@L0k3_OrG Niestety możesz jedynie przywrócić kilka usuniętych kart w aplikacji. Nic więcej nie da się zrobić w tym przypadku.
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,659 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent DiscussionsFC24 PROBLEMbrak dzwieku w ea fc 24Wczytywanie nie powiodło się EA FC 25Solvedze kilku moich zawodników w ut dostało czerwona kartkęZawieszenie graczy przez czerwoną kartke