Forum Discussion
12 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @B3ny88
W których trybach pojawiają się zacięcia pojawiają się w trybach online czy online? Daj znać czy ten problem widać również w menu gry.
Mam dokładnie ten sam problem na ps4 - w trybie online właściwie nie da się grać
- W trybie online czy gram w sezonie czy gram UT przycina mi co 3-5 sek. Uniemożliwia mi to normalna rozgrywkę. Co jestem przy piłce zaraz ja tracę. Nie jestem w stanie normalnie sobie pograć. Dzisiaj zajrzałem i zagrałem ale problem wciąż się pojawia.
- Co do menu takiego problemu nie ma. Jest normalna płynność. Ale jak już się mecz ładuje i pojawiają się wizualizacje z rozpoczęciem meczu i przedstawieniem składu zaczyna się zacinanie
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Poproszę Was o usunięcie uszkodzonych plików, które mogą wpływać na jakość rozgrywki. Dodatkowo przywróćcie licencje po czym odłączcie konsolę od zasilania na 3 min.
Zrobiłem wszystko - sytuacja bez zmian - online zacina się kilka razy na minutę - po odmrożeniu gry przez parę sekund gra na reaguje na to co wciskam na padzie
Trochę tego nie pojmuje... Jaki to może mieć wpływ na przebieg rozgrywki, skoro do tej pory tzn do momentu kiedy zaczęło się zacinać owe pliki zapisane nie wpływały na przebieg rozgrywki online. I przywrócić licencję? A kiedy ją utraciłem ? Bo nic takiego nie zauważyłem. No i jak kolega wyżej pisze, nic to nie daje. To chyba problem nie leży po tej stronie
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Podeślijcie zdjęcia z historii błędów, które wystąpiły na konsoli: Jak wyświetlić historię błędów konsoli PlayStation.
Proszę bardzo
Jakieś nowe pomysły ? - bo problem dalej jest - online nie da się grać...
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dzięki za update @onoff11 Powtarzającym się błędem widocznym w Twojej historii, jest błąd WV-33898-1.
Zajrzyj proszę na stronę SONY i wykonaj kroki polecane bezpośrednio przez producenta konsoli: Jak naprawić błąd WV-33898-1
About FC 24
Recent Discussions
- 9 days ago
- 10 days ago
- 10 days ago