Forum Discussion

CyberPatriot199's avatar
2 years ago
Solved

Przywrócenie szybko sprzedanych piłkarzy

Witam,

Wczoraj mój złośliwy młodszy brat w chwili, gdy mnie nie było przez chwilę przy konsoli zaczął mi szybko sprzedawać moje karty w klubie. Zanim go przyłapałem, sprzedał ponad 20 kart niewymiennych - kluczowych dla mojego zespołu. Jest to więcej niż jestem w stanie sobie przywrócić. Napisałem na support - nic nie można zrobić, bo nie można ingerować w konto. Jest to jeszcze bardziej smutne, że nie da się nic zrobić kiedy przydarzy to się zwykłemu szaraczkowi, a z drugiej strony oficjalne konto EA na twitchu proponowało streamer'owi o nazwie "ThisIsFG" przyznanie karty TOTY jego widzowi, kiedy ten wygra mecz (screen w załączniku). Przecież, nie proszę o tak wiele. Chciałbym aby mi tylko pozwolono przywrócić moje karty niewymienne, które przecież posiadałem w klubie. Na chwilę obecną nie ma już dla mnie sensu dalsza gra, bo reszta graczy mi właśnie "odjechała" swoimi składami.

Życzę miłego dnia wszystkim czytającym.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Oznaczyłam odpowiedź @Avalayya jako rozwiązanie.

" Nie mamy możliwości wyzerowania zegara ani dodania większej liczby prób odzyskania. Po wykorzystaniu wszystkich prób nasi doradcy nie będą mogli przywrócić kolejnego sprzedanego piłkarza."

Źródło.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 22 hours ago