Forum Discussion

bialy06's avatar
2 years ago

PS5 - brak połączenia z serverami EA

Mam problem, ps5 nie da się zalogować online pomimo wykupionych subskrypcji. Wyświetla "Unable to connect to the EA servers. Please check your internet connection, make sure the Platform Client is online and try again. Please see ea.com/unable-to-connect for more information." Sprawdziłem chyba wszystko. 

Screeny z komunikatów i speedtest.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @bialy06 

Dla pewności wyloguj się ze swojego konta PSN na konsoli i zaloguj ponownie, a następnie wyłacz konsolę i odłacz ją od zasilania na 3 min. Jeśli możesz przetestuj także czy po stworzeniu nowego składu (poprzez Web App lub Companion) możesz rozegrać spotkanie.

Pozdrawiam,

_Kalina

• uKazs13's avatar
    uKazs13
    2 years ago

Podlaczam się do tematu… w moim przypadku nie zadziałało … za każdym razem mam komunikat o restarcie hasła … zrobiłem to już z 10 razy … bez skutku. Nie mogę połączyć  się z sererami ea

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@uKazs13 jeśli tak jak autor postu grasz na konsoli, sprawdź czy możesz zalogować się do strony ustawień Konto EA i płatności

za pomocą danych swojego konta PSN lub Xbox. Jeśli to się uda sprawdź czy wszystkie dane Twojego konta EA są aktualne i dopiero wtedy zmień hasło do całego konta EA.

• uKazs13's avatar
    uKazs13
    2 years ago

Ponownie mam komunikat o zmianie hasła 

czy hasło do konta ea i do konta playstation powinno być te samo ?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@uKazs13 wręcz przeciwnie. Ze względu na bezpieczeństwo, ustal odrębne hasło dla każdego z kont, które posiadasz.

• Mam ten sam problem, wywala mnie. Do tego mam pytanie czy coś zrobicie ze scenami przed meczowymi w trybie kariery? Nie pokazuje hymnów i składów przed meczem.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 14 hours ago