Forum Discussion
Hej @Davidich21
Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie tych kroków.
Ustawienia Twojego kontrolera nie są w żaden sposób przypisane do Twojego konta EA. Twoje ustawienia osobiste są lokalnie zapisanym plikiem, który możesz usunąć/modyfikować. Plik ten w zależności od platformy jest wysyłany do chmury przy poprawnym zamknięciu gry. Nie jest on na "stałe" przypisany do Twojego konta jak na przykład Twoje Ultimate Team.
Nie wydaje mi się również by wpływ miało resetowanie konsoli. Oczywiście co do tej kwestii nie mam pewności ponieważ jest to związane z konsolą i potwierdzenia tego, musiałbyś szukać u pomocy technicznej PlayStation.
Nie znalazłem jednoznacznego potwierdzenia, zatem - czy problem pojawia się również na nowo utworzonym koncie na konsoli?
Ponadto, czy korzystasz z niestandardowych wytycznych dla swojego składu?
Podejrzewam również, że sprawdziłeś czy problem pojawia się po utworzeniu nowego składu z zupełnie nowych zawodników/zawodniczek?
Czy masz zapisanych wiele składów w swoim UT?
Jeśli znajdziesz chwilę prześlij nam również filmiki przedstawiające problem, najlepiej w takiej formie w jakiej przesłał je @Greg2327 - w postaci linku na YT, w miarę możliwości.
Hej, @EA_Kuba
Dziękuję za odpowiedź.
Chodzi mi o to, że profil ea przechowuje moje ustawienia gry, które dotyczą kontrolera i ustawień sterowania. W przeciwnym razie, jak wyjaśnić, że po usunięciu gry i wszystkich plików z konsoli, a także po wyłączeniu synchronizacji z chmurą, po ponownym pobraniu gry, niektóre ustawienia nie są już ustawione jako domyślne, ale tak, jak je zainstalowałem przed odinstalowaniem gry.
Ale teraz nie chodzi o to. Dzisiaj, po pracy, postaram się również zebrać zupełnie inny skład z zupełnie innymi graczami, aby wykonać test. I na pewno podam linki do filmów. Bo
Dzisiaj ponownie obejrzałem nagrane momenty z meczu. Wygląda na to, że gra po prostu nie odtwarza animacji, które zwykle widziałem. Wszystkie animacje moich graczy, jeśli chodzi o najmniejszą walkę o piłkę, to animacje upadku, przegrania piłki ciało w ciało, absolutnie zawsze.
„Ponadto, czy korzystasz z niestandardowych wytycznych dla swojego składu?” - Próbowałem grać ze wszystkimi ustawieniami domyślnymi. Sterowanie kontrolerem, kamera, wskazówki dla graczy, wszystko było standardowe, nie pomaga
About FC 24
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 5 days ago
- 5 days ago
- 14 days ago