Forum Discussion
20 Replies
Sort By
- @xYahikooo a nie ma jakiegos numeru do nich na infolinie ?
- @xDeVx EA infolinia jest aktywna pod numerem +48 223 970 840. Numer do EA działa w dni robocze w godzinach 12:00-21:00. Kontakt telefoniczny z konsultantami pomaga ...
- @xDeVx Pewnie jest ale jeśli już to Dopiero jutro rano bede miał na to czas
ale widzę ze ludzie którzy mieli ten problem wczesniej przestali się udzielać wiec mysle że jakoś rozwiązany problem został - @xDeVx mozna im jutro od 12 naginac 🙂
- @xYahikooo albo stracili nerwy i czekaja na 29 xD
- @xYahikooo bo wiesz generalnie to wszystko wyczyscilem w kompie na nowo 50 gb pobrałem i to samo 😉
- @xDeVx smieszne jest to ze ludzie czekaja na odpowiedz a support nic nie robi
- @CZARNYP3DAL no ta bo odpowiada Ci gosciu który nawet nie wie co robic i siedzi na czacie taka prawda 😉
A też kupowaliście z CDKEYS? może oni jakieś wadliwe klucze mają :/
- @xDeVx prawda jest taka ze to bot XD wiec zostało nam czekać. nie mam zamiaru czekać do 29 bede sie domagał zwrotu kasy
- @HadiszAGPI ale tutaj kazdy ma problem eneba, g2a, abonamenci EA PLusa itp to blad EA a nie chca sie przyznac do winy xD
- @xYahikooo no ja to samo napisałem o zwrot kasy 😉
- @HadiszAGPI a i co do Kodu nie wazne z jakiej strony kupiłeś 🙂 jak gre odpaliłes działała a potem nie masz dostepu to błąd ea a nie sprzedawcy . maja pewnie jakis blad na serwerach i tyle
Ale czy to dotyczy tylko PC? Bo widzę, że streamerzy grają normalnie.
- @HadiszAGPI bo oni pewnie mieli wersje inna nawet niz ultimate xD i wczesniej mieli dostep
- @HadiszAGPI Tak kupowałem na cdkeys ale tak jak było wspominanie kazdy ma
Problem też myślenie że to serwery bo skoro 11h mogłem grać to czemu nagle kod miał by przestać działać - @xYahikooo no własnie ... a miałem ten sam problem 4x gra sie uruchomila za 5 problemik xD
- @xDeVx ja kupilem na g2a pogralem 19 godzinek i koniec XDDD
- @xDeVx niech dadza 5k fifa pointsow rekompenaty to mozna poczekac xD
- @CZARNYP3DAL no ale wiec to nie problem g2a bo miałes dostep od sprzedawcy ultimate 🙂 to oni maja cos powalne w serwerach i moze problem z kodami napisz wrazie w do g2a o rekompensate i podeslij ssy moze nowy kod dadza
- krisuk422 days agoNewcomer
Ten numer nie działa, kieruje sztuczna inteligencja na ich stronę i się rozłancza😡
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,637 PostsLatest Activity: 2 hours ago
Recent Discussions
- 3 days ago
- 8 days ago
- 10 days ago