Forum Discussion
37 Replies
tak,problem nadal sie pojawia
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Hados_69
Rozumiem, że po zmianie nazwy folderu gry w Dokumentach, posiadasz dwa foldery, które są powiązane z grą? Jeden "aktywny", który został utworzony, oraz "stary"?
Czy jesteś w stanie wybrać plik ustawień osobistych?
Czy problem pojawia się po wybraniu tego pliku ustawień?
Mam ten sam problem laptop się mi wyłączył od tego czasu chce wyłączyć grę to ekran miga nic się nie da zrobić
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Frumbo9
Czy problem utrzymuje się również po sprowadzeniu gry do domyślnych ustawień?
Mam ten sam problem, po zakonczeniu meczu nagle wylaczyl mi sie komputer i teraz podczas wybierania ustawien ekran cały czas mruga. Odinstalowalem gre i nic to nie dalo
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @user0002563
W momencie wybierania ustawień usuń plik i utwórz nowy.
Tak ustawiałem domyślne odinstalowałem grę próbowałem na innym kliencie i nic , mocniejsze gry idą normalnie co mam zrobić
Komuś udało się rozwiać problem?
Czyli nic się nie da zrobić chce kupić fc 25 ale boję się że nie pójdzie
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Frumbo9
Dla potwierdzenia, możesz powiedzieć nam w jaki sposób sprowadziłeś grę do domyślnych ustawień?
Jaki konkretnie inny klient masz na myśli?
Zmieniałem nazwę w dokumentach , resetowałem ustawienia na programie nvidia , usuwałem grę i instalowałem , próbowałem na innym kliencie to znaczy logowałem się na inne konto windows
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Proszę mam system 64 bitowy
Reszta stron
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Frumbo9
Upewnij się proszę, że gra uruchamiana jest przy pomocy dedykowanej karty graficznej a nie tej zintegrowanej.
Ponadto prześlij nam pełny plik DxDiag w postaci pliku txt. Taki raport zawiera m in informacje na temat błędów pojawiających się podczas działania komputera.
Proszę
Drugie
Trzecie
Czwarte
Piaty
Szósty
Siódmy
Osiem
Dziewięć
Dziesięć