Forum Discussion

13 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za Wasze odpowiedzi i przesłane plik DxDiag. 

@xAMOResxPL Procesor Twojego komputera jest poniżej minimalnych wymagań gry. 

@B4RT28 Sterowniki Twojej karty graficznej są niezaktualizowane (NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER; Driver Date/Size: 08.06.2023 02:00:00, 773744 bytes). Ponadto z powodu częstych błędów związanych z msvcrt.dll, sugerowałbym ponowną instalację/naprawę aktualizacji Visual C++. Ich instalery znajdziesz w folderze instalacyjnym gry w folderze _Installer. 

@PabloBuffalo @MatiiSFN @7c713397620de690 @MGT_SSasza Was również poproszę o upewnienie się czy Wasz komputer spełnia minimalne wymagania gry, oraz pobrane są najnowsze aktualizacje. Jeśli problem będzie występował nadal - prześlijcie DxDiag. 

• Nie wina procesora.... Fifa 23 odpala na ULTRA wydajnosci..

Problem ponowny w AntiCheat jak to bylo na poczatku fify 23,,

Dziękujemy za skontaktowanie się z pomocą EA, nazywam się Suraj i chętnie Panu/Pani pomogę.

Zapoznałem się z Pańskim/Pani opisem sprawy #155438316.

Zapoznałem się z Pańską sprawą i chciałbym podziękować za udostępnienie informacji. Zapewniam, że przyjrzę się tej sprawie, ponieważ napotyka Pan/Pani błąd oprogramowania AntiCheat. Zdecydowanie się tym zajmę i dołożę wszelkich starań, aby Panu/Pani pomóc w rozwiązaniu napotkanego problemu.

Udostępniam tutaj link pomocy. Proszę go odwiedzić. Może to pomóc:

https://fifauteam.com/fc-24-ea-anticheat-pc/
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @xDomin1206x 

Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. 

Obawiam się, że w Twoim przypadku zarówno procesor jak i karta graficzna są poniżej minimalnych wymagań gry. Przykro mi. 

• Ja mam to samo a mam rtx 2070 i i7 3770. Także No, znowu problem z anti cheatem jak w tamtym roku. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago