Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Fifa points

Hej @teyy1337 

Zgodnie z informacją podaną tutaj:

Wszystkie zamówienia Edycji Ultimate w przedsprzedaży:

• 4600 punktów FC
    • Punkty można wydawać w sklepie Ultimate Team™ i VOLTA FOOTBALL™. Ta nagroda będzie dostępna od 22 września 2023 r.

Tak 🙂  

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

@teyy1337 

Zwróć uwagę na odpowiedź w tym wątku na forum, zauważyłem że miałeś podobne pytanie, które może wpłynąć na to czy na Twoim koncie pojawią się jutro wspomniane FC Points. 

• Witam, kupiłem wersje Ultimate na Xbox Series X i nie mam żadnej dodatkowej zawartości, nie mam 4600 punktów, a już jest 22/9. Kiedy to będzie przyznane? Ma ktoś link do czatu z konsultantem EA lub telefon na infolinię? Kiedyś normalnie można było zadzwonić, a teraz te telefony nie działają.

Drugie pytanie dotyczy przeniesienia punktów z 23, czy jeśli dałem przeniesienie z 23 i się przeniosły to czy to nie spowodowało braku tych 4600 punktów z 24?

Dzieki za odpowiedź.

Pozdrawiam

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @applecuper 

Dla pewności - Fakt czy FC Points znajdują się na Twoim koncie sprawdzasz bezpośrednio w grze? 

Jeśli nie - uruchom grę na konsoli i przejdź do Ultimate Team. 

W przeciwnym przypadku jeśli na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości - skontaktuj się ze sprzedawcą. 

• d0m1n07's avatar
    d0m1n07
    2 years ago

Cześć 
    Mam podobny problem. Zakupiłem wersje Ultimate 30 września i nadal FIFA pointsy nie pojawiły się u mnie na koncie. 
    Czy jest jakieś rozwiązane danej sytuacji? z kim mam się kontaktować? 

Pozdrawiam

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,665 PostsLatest Activity: 7 months ago