Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Nie mogę zmienić języka gry i komentatora na Polski

Hej @VolDesss 

Odinstaluj grę a w czasie instalacji wybierz język polski. W ten sposób zaintslowana gra wyświetli opcję polskiego komentarza.

Jeśli natomiast w czasie instalacji gry, nie będzie języka polskiego, wówczas zakupiona przez Ciebie wersja gry, nie ma wsparcia dla tego języka i nie bedzie opcji by pojawił się komentarz PL.

5 Replies

• VolDesss's avatar
    VolDesss
    2 years ago

Czyli mam rozumieć że np. Wersja Standardowa EA FC24 nie ma języka polskiego, ale wersja Ultimate już tak? Gry EA na EA appie powinny mieć wszystkie funkcje nie zależnie od wersji. Brawo EA!

• VolDesss's avatar
    VolDesss
    2 years ago

Nawet na EA App'ie na stronie głownej gry pokazuje że Polski jest dostępny .....

• VolDesss's avatar
    VolDesss
    2 years ago

A i grę kupiłem spoza EA App'a (Kupiłem klucz, który działa z całej europie). Mam język na EA App'ie ustawiony na polski

• Iwek79's avatar
    Iwek79
    1 year ago
    @VolDesss właśnie nawet na pudełku z gry jest zaznoczone polski KOMENTARZ ..mam ten sam problem
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

@Iwek79 na jaką platformę posiadasz grę i jaki dokładnie tytuł FC™ 24  czy FC™ 25.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 5 days ago
4,673 Posts