Forum Discussion

Re: Opóznienie w trybie fut

@DuMny91 ta gr doprowadzi mnie do nerwicy, zero kontroli, gra sama wybiera gdzie mam podać, zawodnicy składają się godzinę do strzału, obrońcy uciekają od napastnika, tak jakby grali w inną grę, no i masełko na torcie to niekontrolowane zmiany kierunku biegu moich zawodników gdy dostają piłkę. Nawet jak wygram jakimś cudem to ludzie mi piszą że jestem słaby, ale jak tu być dobrym skoro nie mam kontroli, gra sama decyduje za mnie, cyrk :/ W żadnej edycji nie było takich cyrków jak w fc 24

1 Reply

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    2 years ago
    @fijal1987 Ten sam problem, najlepsze jak odbieram piłke, przeciwnik się potyka przewraca ,ale i tak szybciej się podniesie dobiegnie do piłki (widać, że sam bot steruję graczem dopóki nie dotknie piłki) Mój dostaje laga muzgu i stoi. Nieważne czy to mój obrońca czy napastnik. Reakcja zawodników jest taka jakby mieli trot między uszami i zaczynali uczyć się chodzić. Z kolei ja moge ustawić w taktyce presing po utracie piłki lub zdecydowany presing w obronie. Do tego włączyć krzyżakiem presing i co się stanie? Dokładnie nic wszyscy stoja, biega tylko ten którym steruje, albo wzywam drugiego gracza. Niegrywalne, ustawiam taktyki według youtuberów nic to nie daję z takim opóźnieniem to parodia nie gra

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,659 PostsLatest Activity: 2 years ago