Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Po aktualizacji 06.06.2024 - wyrzuca do pulpitu w trybie kariery zawodnika.

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Widzimy, że występują problemy podczas próby wczytania zapisu kariery gracza zaraz po zainstalowaniu aktualizacj #15.

Wykonajcie poniższe kroki i dajcie nam znać, czy pomogły w naprawieniu problemu i załadowaniu zapisu kariery:

• Na komputerze PC spróbuj naprawić grę (wybierz FC 24 z biblioteki > Zarządzaj > Napraw) i wyczyść pamięć podręczną aplikacja EA oraz Steam).
  • Na konsoli wyłącz ją i odłącz kabel zasilający na minutę.
  • Usuń grę, uruchom ponownie platformę i spróbuj ponownie zainstalować FC 24.

Jeśli powyższe kroki nie pomogą rozwiązać tego problemu, podzielcie się z nami następującymi informacjami, aby pomóc naszemu zespołowi w dochodzeniu:

Platforma:
Konto:
Tryb gry: (Kariera gracza / Kariera menedżera / Oba)
Data/godzina ostatniego zapisu:
Czy problem występuje również w nowych karierach? (utworzonych po aktualizacji #15)
Otrzymany komunikat o błędzie: (jeśli występuje)
Zrzuty ekranu.

INFORMACJA (08/06/2024):

Opisany przez Was problem jest analizowany przez nasze zespoły.  Dziękujemy za podsyłanie dodatkowych danych.

Rozwiązanie tego problemu możecie także śledzić na naszym oficjalnym trackerze gry - link 

2 Replies

• Kroki o które prosisz nie przynoszą skutku, usunięcie folderu FC 24 w dokumentach pomaga tymczasowo, można wejść do kariery ale jakikolwiek ruch po menu kończy się crashem 

Platforma: PC
    Konto: LifeIsAgainstME
    Tryb gry: Kariera gracza
    Data/godzina ostatniego zapisu: 22:42 5.06.2024
    Czy problem występuje również w nowych karierach? Nie, nie występuje
    Otrzymany komunikat o błędzie: brak
    Zrzuty ekranu: Nie ma co tu screenować

• U mnie wczytuje zapis gry / kariery. W kalendarzu przechodzę do kolejnego dnia meczowego. Przechodzę do treningu. Symuluję trening i wyrzuca mnie po udanej symulacji treningu w ułamku sekundy po przyciśnięciu szerokiego przycisku "DALEJ". Co lepsze, mogę normalnie rozgrywać kolejne mecze ale tylko z pominięciem treningu. Przy próbie symulacji treningu wyrzuca z gry. 

Naprawa gry (Sprawdzanie spójności gry) w Steam, wykazała 3 niespójne pliki. Automatycznie zostały pobrane, jednak nie rozwiązało to problemu.

Platforma: PC
    Konto: xXxsilQuexXx
    Tryb gry: Kariera gracza
    Data/godzina ostatniego zapisu: 20:39 5.06.2024
    Czy problem występuje również w nowych karierach? Nie wiem, nie próbowałem, nie mam siły i cierpliwości.
    Otrzymany komunikat o błędzie: brak
    Zrzuty ekranu: nie ma co zrzucać, gra w ułamku sekundy się zamyka i widzimy pulpit bez żadnego komunikatu.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 hours ago