Forum Discussion
2 years ago
@popek3535 niestety nie. Od momentu publikacji tematu poprawiłem jakość własnego połączenia, jednak nie wpłynęło to na grę.
Więc nadal mamy sytuację w której w raporcie wszystko jest ok i ping powinien oscylować w granicach 20-30 ms, ale skoki do 800 ms nadal występują.
Możliwe, że jest to spowodowane dobieraniem graczy z niewydolnjym bądź dalekim połączeniem, ale w takim razie po co opcja doboru w przybliżonej lokalizacji?
Drogie EA, czy otrzymam informację w tej sprawie?
Więc nadal mamy sytuację w której w raporcie wszystko jest ok i ping powinien oscylować w granicach 20-30 ms, ale skoki do 800 ms nadal występują.
Możliwe, że jest to spowodowane dobieraniem graczy z niewydolnjym bądź dalekim połączeniem, ale w takim razie po co opcja doboru w przybliżonej lokalizacji?
Drogie EA, czy otrzymam informację w tej sprawie?
fijal1987
2 years agoRising Rookie
@matsusuke2211 u mnie ping na poziomie 8ms a płynności brak.
Ostatnio zagrałem w fifa 23 gdzie ping był na poziomie 45ms a mimo to rozgrywka była płynniejsza, a gram na konsoli.......
Ostatnio zagrałem w fifa 23 gdzie ping był na poziomie 45ms a mimo to rozgrywka była płynniejsza, a gram na konsoli.......
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago
Recent Discussions
- 12 days ago
- 13 days ago
- 13 days ago