Forum Discussion
Greg2327
2 years agoNew Veteran
@spartaklub-----1Ja odczuwam przeważnie zamulenie od początku do końca. Oczywiscie czasem wieksze czasem mniejsze. Zdarza się również, że w pierwszej połowie dużo lepiej się gra.
Dziś wszystko wróciło, wystarczy sobie porówanać ten filmik z tym poprzednim. Odbiór trzeba przewidzieć gdzie może przeciwnik się ruszyć ponieważ reakcja straszna, ślizgawka jak na lodowisku. Ale jeszcze idzie grać, często dużo gorzej to wygląda
https://www.youtube.com/watch?v=X64rVLaO48o
2 years ago
@Greg2327 To opóźnienie tak utrudnia grę, że nawet na pusta nie strzelasz ... Niby obrona jest współzależna od twojego łączą że jak masz słabe to i po obronie widać że stoją w miejscu, ale to nie powinno być właśnie na odwrót bo jak masz problem ze sterowaniem zawodnikami to ai powinno przejmować ich za Ciebie. Jak możesz to spróbuj jednej rzeczy i daj znać czy tobie pomogło bo piszesz, że dziś wróciło opóźnienie u Ciebie a u mnie po tym gra jest w miarę ok no chyba że przeciwnik coś zrobi i nagle kupa heheh, ale do sedna. Podłączonym kontrolerem przez kabel do konsoli usunąłem tylko ustawienia osobiste 1 i wyłączyłem grę. Z poziomu konsoli przywróciłem licencję gier bo posiadam wersję cyfrowa gry i wyłączyłem konsole odłączając ja z kontaktu na 3 min router i modem też. Jak internet wrócił dopiero odpaliłem konsole wszedłem do gry nie pomijając niczego. Powinien ci się odpalić ekran gdzie można zmienić język itp jak przy odpalaniu pierwszy raz gry. Wybrałem język angielski i przeszedłem dalej gdzie trzeba było zaakceptować regulamin gry (nie klikałem odrazu dalej tylko skrollowalem analogiem wszystkie te umowy z góry na dół, tam masz jeszcze jedna dodatkowa pod trójkątem na ps5 ja też przewinalem) obejrzałem ta scenkę z początku gry i wszedłem do ustawień i ustawiłem je pod siebie tego nie będę opisywał. Potem wszedłem do ustawień połączenia w zakładkę zgody marketingowe itp i tam masz pod kwadratem i trójkątem 2 dodatkowe umowy które przesrowlowalen jak wcześniej, zapisałem profil i wyszedłem z gry, wyłączyłem konsole i ponownie uruchomiłem ja lecz już bez kontrolera podłączonego kablem. Po tych czynnościach wszystko się odmulilo nawet menu😉
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,659 PostsLatest Activity: 2 years ago
Recent Discussions
- 5 days ago
- 6 days ago
- 7 days ago