Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Wyrzuca z gry do pulpitu XBOX

@SilverRider_777 czy dzieje się tak w jakiś stałych fragmentach gry lub np. przy próbie usunięcia trenera w karierze menedżera?
Dodatkowo wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. Następnie podłącz wtyczkę kabla zasilania bezpośrednio do gniazdka elektrycznego, a nie do listwy przeciwprzepięciowej lub przedłużacza - i przetestuj działanie gry.

3 Replies

• Dzieje się to w zupełnie losowym momencie gry. Ale najczęściej w trakcie meczu nagle się przycina i wywala.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago
    @SilverRider_777 czy zauważyłeś by gra się wyłączała rzadziej po wyłączeniu zasilania, o którym wcześniej wspominałam. Czy na konsoli jest wystarczająca ilość wolnego miejsca?
  • Nie ma znaczenia jak konsola jest podłączona dzieje się tak samo, a na dysku jest wystarczająca ilość miejsca. Tak jak pisałem wcześniej mam ten problem od FIFY 22, gdy zaraz po premierze dzieją się takie rzeczy, a po paru tygodniach do 2 miesięcy to wszystko ustępuje.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago