Forum Discussion

kobe93PL's avatar
2 years ago
Solved

Rekombinację do rozgrywki weekendowej

Witam. zniknął mój bilans zwycięstw i porażek w eliminacjach do fut champions do których udało mi się zakwalifikować. czy to oznacza, że muszę zaczynać wszystko od nowa, dlaczego do tego doszło, pozdrawiam.

• Niestety, ale trafiłeś na zakończenie sezonu przez co niezakończone kwalifikacje zostały zresetowane.

Obawiam się że musisz rozegrać te kilka meczy od początku. 

3 Replies

• Kowalitri's avatar
    Kowalitri
    Rising Adventurer
    2 years ago

Po prostu ręce już mi opadają !!! Czy ktoś do cholery może mi wyjaśnić jakim cudem wyzerowanie mi pkt eliminacji mistrzostw ?!!! Wczoraj zagrałem 4 mecze eliminacji , rezultat 3 zwycięstwa i 1 porażka czyli już prawie awans zrobiony więc jakie jest moje zdziwienie gdy właśnie przed chwilą wchodzę na eliminacje by dopełnić formalności i zagrać mecz po czym widok jaki mi się ukazał załamał mnie już totalnie . Zamiast 13 pkt i 6 męczy do dogrania widzę 0 pkt i 10 męczy do zrobienia . Twórcy o co tu do cholery chodzi ?! Jak można komuś wyzerować licznik skoro poświęca ktoś czas którego i tak wiele nie ma . Czuję się totalnie oszukany i coraz bardziej zniechęcony gra EA Fc 24 która zaczynam uważać za najgorsza odsłonę w którą gram a gram w tą grę od naprawdę bardzo dawna

• Niestety, ale trafiłeś na zakończenie sezonu przez co niezakończone kwalifikacje zostały zresetowane.

Obawiam się że musisz rozegrać te kilka meczy od początku. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,637 PostsLatest Activity: 3 days ago