Forum Discussion
@mo0dzzDokładnie, niedługo pozostanie tylko sklep i zbieranie kart :D. Rozgrywka w tej edycji jest straszna, do tego wywala co trzeci mecz bez żadnego powiadomienia o błędach. Tylko monit utracono połączenie, choć internet działa na konsoli cały czas
Sytuacja z dzisiejszego champions. Szanowne EA postanowiło zaliczyć wygrany mecz jak porażka co uniemożliwiło wejście na wyższą rangę. ekran pokazała się jako wygrany mecz 5:1, nacisnąłem przycisk aby przejść dalej po czym wyrzuciło mnie do głównego menu. Wszedłem następnie do UT i ukazał się komunikat, że wyszedłem podczas wcześniej rozgrywanego meczu. EA dno i i tona mułu. Cisną się już na usta różne epitety. nie pozdrawiam programistów EA. Dochodzą też inne smaczki takie jak np. rozchodzenie się obrony na kilometr przy szerokości 22, tak by w kolejnym meczu ta sama obrona była już murem nie do przejścia. Jest jeszcze tego dużo więcej ale szkoda strzępić
- 2 years ago
Zauważyłem kolejną prawidłowość przynajmniej w moim przypadku. Dość często, gdy ktoś weźmie przerwę w ostatnim kwadransie i wznowimy grę, po około minucie wyskakuje komunikat o utraconym połączeniu. Jednak obstawiam, że tutaj może leżeć problem po stronie sony, ponieważ w ustawieniach widać brak połączenia po WiFi. Internet na innych urządzeniach normalnie jest i wystarczy przetestować połączenie by internet wrócił.
About FC 24
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 20 hours ago
- 2 days ago