Forum Discussion

lomcio's avatar
2 years ago

Rozłączanie meczów i uznawanie spotkania jako porażki

A więc tak gra to oczywiście EA FC 24, tryb Ultimate Team a dokładnie eliminacje do FUT Champions,połączenie z internetem przez LAN. Włączam mecz, wszystko jest idealnie, żadnych lagów itd, dochodzi do dogrywki, strzelam 2 bramki, wynik spotkania 5:3 dla mnie, przeciwnik bierze przerwe, mija cała przerwa, wracamy do gry, po około minucie gra zaczyna lagować, trwa to z pół minuty po czym rozgrywka staje w miejscu i komunikat że nie można połączyć się z serwerami a za chwilę komunikat że to ja się odłączyłem. Sprawdzam stan połączenia, wszystko igła. Miałem taką sytuację juz kilkukrotnie, cały czas ten sam schemat gra zaczyna bardzo lagować po chwili wszystko zatrzymuje się w miejscu i te 2 komunikaty o połączeniu z serwerm i o tym ze to ja się odłączyłem. Ma ktoś może taki sam problem? Wygląda mi to na jakieś błędy w grze które gracze potrafią wykorzystywać na swoją korzyść, jak się przed takim czymś ustrzec? Wyłączyć granie międzyplatformowe?

No RepliesBe the first to reply

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 13 hours ago